ת"א
בית משפט השלום תל אביב - יפו
|
72605-04
14/09/2010
|
בפני השופט:
ורדינה סימון
|
- נגד - |
התובע:
בנק אגוד סניף רחובות
|
הנתבע:
1. ענת אוהד 2. רמי מנשה אוהד 3. יצחק סטרזיצקי
|
|
החלטה
בתיק זה נשמעו הוכחות, הוגשו סיכומי טענות ובית המשפט עמד בפני סיום כתיבת פסק הדין, כאשר נתקבלה בלשכתו הודעה הנושאת חותמת 2.9.10, חתומה על ידי ב"כ שני הצדדים, לפיה הגיעו להסכם פשרה.
הצדדים ביקשו מבית המשפט לאשר את הסכם הפשרה ולתת לו תוקף של פסק דין.
בית המשפט האמין, שאכן הצדדים התפשרו ולכן עליו לאשר הסכם הפשרה ולא לסיים את כתיבת פסק הדין, שנמצא בשלבי כתיבה אחרונים . כתיבת פסק הדין הופסקה. כיוון שנחזה היה מהחומר שהוגש כפי שנטען שסומן ולמען הסדר הטוב, ניתנה על ידי מותב זה ביום 2.9.10 החלטה באשר לסימון הנספח וב"כ שני הצדדים אף נתבקשו למען הסדר הטוב להוסיף חתימותיהם על פני העותק . ההחלטה הוקראה לב"כ שני הצדדים ואף נשלחה אליהם. למרות זאת ולמרות מספר שיחות טלפוניות של הקלדנית בלשכתי ושל מזכירתי, עד עצם היום הזה לא שלחו ב"כ הצדדים את ההסכם בצירוף ההסכם כפי שנדרש.
לנוכח העיכוב הרב, מבינה אני שהצדדים, או מי מהם, מתקשים לאשר את הסכמתם לנספח שביקשו מבית המשפט לאשרו כפסק דין מוסכם וכי הצדדים הטעו אותי להאמין כי התפשרו, הציגו בפני מצג לא נכון, גרמו להפסקת כתיבת פסק הדין, שהייתה בעיצומה, ובכך גרמו נזק גם לצדדים וגם לבית המשפט.
המזכירות תזמן את הצדדים לשימוע פסק הדין ליום 21.9.10. שעה 13.00.
במועד זה יהיה על כל אחד מבאי כוח הצדדים לטעון מדוע אין לחייב את שני הצדדים כאחד, או
אחד מהם ,בהוצאות לטובת אוצר המדינה על כך ששיבשו את עבודת בית המשפט שלא כדין.
ניתנה היום, ו' תשרי תשע"א, 14 ספטמבר 2010, בהעדר הצדדים.
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת