רע"א
בית המשפט המחוזי נצרת
|
141-12-10
14/02/2011
|
בפני השופט:
אברהם אברהם
|
- נגד - |
התובע:
המוסד לביטוח לאומי סניף נצרת
|
הנתבע:
יוסף ג'מאחני
|
פסק-דין |
פסק דין
לאחר עיון בבקשה ובתשובה שניתנה לה ראיתי לבטל את החלטת בית משפט השלום ולו משום כך, שלא ניתנה למבקש הזדמנות להשיב לתגובת המשיב בבקשה לסילוק על הסף, כמצוות תקנה 241(ג1) לתקנות סדר הדין האזרחי, התשמ"ד-1984. לגופם של דברים – בית המשפט קמא נסמך על החלטת בית המשפט המחוזי בחיפה בעניין צימבלר, אותה הזכיר המשיב בתשובתו לבקשה לסילוק על הסף. דא עקא, החלטה זו נהפכה בידי בית המשפט העליון, עובדה שהמבקש ביקש להביא בפני בית המשפט קמא, אך הדבר הוחמץ, בשל כך שההחלטה ניתנה בלא שתינתן למבקש אפשרות להשיב לתשובת המשיב.
ההחלטה מבוטלת, אפוא. בית המשפט יקבל את עמדת המבקש בתשובה לבקשת המשיב, וישוב ויתן את דעתו על הבקשה לסילוק על הסף, מתוך שישקול את פסק הדין בבית המשפט העליון בעניין צימבלר, ככל שהוא רלוונטי לענייננו.
בנסיבות אלה – אין צו להוצאות.
ניתן היום, י' אדר א תשע"א, 14 פברואר 2011, בהעדר הצדדים.
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת