אינדקס עורכי דין | פסיקה | המגזין | טפסים | פסקדין Live | משאלים | שירותים משפטיים | פורום עורכי דין נגישות
חיפוש עורכי דין
מיקומך באתר: עמוד ראשי >> חיפוש פסקי-דין >> זוטא נ' בן ארי ואח'

זוטא נ' בן ארי ואח'

תאריך פרסום : 11/08/2011 | גרסת הדפסה

ת"א
בית משפט השלום חיפה
21870-07-11
11/08/2011
בפני השופט:
אהרן חיים ורבנר

- נגד -
התובע:
יאיר זוטא
הנתבע:
1. אריה בן ארי
2. יהודה אברהם גל
3. אירית גל

החלטה,החלטה

החלטה

1.אתמול הוגשה בקשה מס' 12 מטעם נתבעים 2 ו-3 לעיכוב ביצוע שתי החלטות של כב' השופטים וגנר וברסלב, נתתי צו עיכוב זמני וקבעתי הדיון בבקשה להיום.

2.כמו כן הוגשה אתמול בקשה מס' 13 מטעם התובע, לאכוף את ביצוען של שתי ההחלטות על הנתבעים לפי פקודת בזיון ביהמ"ש.

3.הבוקר החלטתי כי בקשה זו תובא לדיון בפני כב' השופטים שנתנו את ההחלטות מאחר ואין דחיפות לדון בה בפגרה.

4.החלטתי ניתנה כעת לעורכי הדין אשר נוכחים באולם.

5.והדיוןשבפניי יתקיים רק בבקשה מס' 12.

המזכירות תשלח העתק ההחלטה מס' 13 לעו"ד בן ארי.

ניתנה והודעה היום י"א אב תשע"א, 11/08/2011 במעמד הנוכחים.

אהרן חיים ורבנר, שופט

החלטה

1.למרות שהודעתי לבאי כוח הצדדים שלא יטענו לגופם של דברים, הרי בא כוח המשיב ממשיך וטוען לכן אני נאלץ להפסיק טיעונו.

2.לעניין קביעת הדיון ודרך המסירה, הרי הבקשה נקבעה מאתמול להיום על מנת שלא יהיה עיכוב רב מדי בהחלטות כבוד השופטים בטרם נתנו פרטים נוספים, הסתבר כי בא כוח המבקשים פעל לפי ההחלטה, המסמכים הועברו בפקס למשרד בא כוח המשיב בשעה 15.30, כאשר את המסירה היה עליו לבצע למשיב עד השעה 17.00, כמובן שיש לראות בכך מסירה אישית למשיב, בא כוח המשיב הודיע כי מזכירת בא כוח המבקשים הודיעה לו על קיום הבקשה בשעה 16.00 אך הוא לא היה במשרדו שנמצא באילת שם הוא גם מתגורר, ובעקבות הודעתה הטלפונית הוא החליט לצאת לחיפה לצורך הדיון אך הוא יצא מאילת רק בשעה 20.00 ובפרק הזמן הזה של 4 שעות טען בא כוח המשיב כי לא היה לו זמן ללכת למשרדו ולקחת את הבקשה כי היה לו עוד דברים לעשות באילת באותו זמן.

3.כאמור, המסירה הייתה כדין והיה על בא כוח המשיב לדאוג לקבל את הבקשה בהיותו באילת במשך 4 שעות בהן שהה באילת, ולא ברורה לביהמ"ש ההודעה כי הוא יצא מאילת לחיפה מבלי שהוא ראה את הבקשה ואת טיעוניה והוא טוען בפניי שהוא ראה את הבקשה רק היום בשעה 11.00 לפני הדיון.

4.לפיכך אני קובע שנעשתה מסירה כדין ולפיכך נדחות על הסף כל טענות בא כוח המשיב בקשר לפגם במסירה, וכיוצ"ב נדחות טענותיו בקשר לזימון המחזיק בנק הפועלים, לדיון היום.

5.לגופו של עניין, אני סבור כי אין מקום עדיין לשמוע את הצדדים ולאור שיחה ארוכה שנוהלה באופן לא פורמאלי בין בימ"ש ובאי כוח הצדדים, ספק בעיני אם נותר סכסוך אמיתי ביניהם ולכן ספק בעיני אם בכלל יש מקום להתיר חקירות.

6.אלא שלפני הכל העלה בא כוח המשיב ספק אם אכן עו"ד בן ארי מחזיק בנאמנות הסך של 570,000 ש"ח, בשיחה שבעל פה השמיע בא כוח המשיב ביטויים חריפים ביותר נגד עו"ד בן ארי, בקשר ליושרו, אך לא מצאתי לנכון בשלב זה, להעלותם על הכתב אך התוצאה המעשית מכך היא שלפני כל בירור אחר של הטענות, יש לוודא באופן שלא משאיר ספק, אם עו"ד בן ארי אכן מחזיק את הסך של 570,000 ש"ח ולצורך זאת אזמן אותו לישיבה הבאה עם המסמכים הרלוונטיים וכמובן שבסופה כל צד יוכל לטעון לגבי פסיקת הוצאות מתאימה.

7.אשר על כן אני מורה כדלהלן:

א.בשלב זה נשאר בתוקפו הצו הזמנו שניתן אתמול 10.8.11.

ב.אני קובע המשך הדיון, בספק כי תתקיימה חקירות, ליום 15.8.11 שעה 13.30.

יצוין כי לפי המסמכים אשר בבקשה הכסף אמור להשתחרר מהפיקדון לא לפני 16.8.11, כך שגם באופן תיאורטי לא ייגרם נזק מהשארת צו העיכוב בתוקפו.

ג.אני מורה על חובתו של עו"ד בן ארי להתייצב לדיון ולהביא עמו את מסמכי הבנק שלו מהם מוכח שאכן הוא מחזיק בחשבון הנאמנות שבבעלותו את הסך של 570,000 ש"ח המתייחסים לתיק זה.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן
יעוץ אישי שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
* *   
   *
 

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

כל הזכויות שמורות לפסקדין - אתר המשפט הישראלי
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ