ת"א
בית משפט השלום תל אביב - יפו
|
50923-06-15
16/08/2020
|
בפני השופט:
עדי הדר
|
- נגד - |
התובעת:
מגדל האופרה-ניהול והפעלה בע"מ
|
הנתבעת:
שירותי בריאות כללית
|
פסק דין |
לפני בימ"ש תביעה לחיוב בגין תשלום עבור שירותי ניהול.
כתב התביעה
- התובעת טענה בכתב התביעה כי נתנה לנתבעת שירותי ניהול על פי הסכם משנת 2009. אולם, בשנת 2014 הנתבעת הפסיקה לשלם דמי ניהול וכי נכון למועד הגשת התביעה, עומד חוב הנתבעת לתובעת על סך של 450,479 ₪ (כולל מע"מ), קרן בלבד.
כתב ההגנה
- הנתבעת טענה בכתב ההגנה כי סבלה משירתי ניהול ירודים וכי ביום 30.9.2014 הודיעה גרוזה קשפיצקי חברה להשקעות בע"מ ( (להלן: "המשכירה"), על פי הוראות הסכם השכירות, כי היא נוטלת על עצמה את כל שירותי הניהול ומאז הנתבעת שילמה למשכירה עבור שירותי הניהול.
הדיון הראשון
- ביום 13.12.15 התקיים הדיון הראשון, לפני כבוד השופטת דורית קוברסקי. בימ"ש קבע מועדים לסיום הליכים מקדמיים.
הדיון השני
- ביום 13.3.16 התקיים הדיון השני, שוב לפני כבוד השופטת קוברסקי. בימ"ש קבע מועדים להשלמת הליכים מקדמיים והגשת תצהירי עדות ראשית.
הדיון השלישי
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת