החלטה
1.הנני ממנה למשיב/נאשם סניגור מטעם הסניגוריה הציבורית.
2.לישיבת היום הנני ממנה את עוה"ד מאיר לחן כסניגור למשיב/נאשם.
3.העתק ההחלטה יישלח לסניגוריה ציבורית, עוד היום וגם באמצעות הפקס, עם וידוא טלפוני של דבר קבלתה על ידו.
ניתנה והודעה היום י"ט אלול תש"ע, 29/08/2010 במעמד הנוכחים.
חיים חדש, סגן נשיא
החלטה
התשובה מסומנת מב/2 ותוכנס לחומר החקירה לאחר הדיון.
ניתנה והודעה היום י"ט אלול תש"ע, 29/08/2010 במעמד הנוכחים.
חיים חדש, סגן נשיא
החלטה
1.בפני בקשה להארכת מעצרו של המשיב עוד ב- 8 ימים, לצורך השלמת חקירה, לצורך השלמת חקירה בחשד לביצוע עבירות של סיוע לחשוד ברצח לאחר מעשה ובשיבוש מהלכי חקירה.
2.חומר החקירה המוכר למותב זה מעיון בו לצורך דיונים קודמים היום, מקים חשד סביר הקושר את החשוד למיוחס לו על ידי המשטרה:
2.1אין זה מן הראוי לפרט, בשלב זה של ההליכים, את המצוי בחומר החקירה, אך לנוכח תהיית הסנגור, אסתפק בציון העובדה כי החשדות מבוססים גם על מעשה פוזיטיבי מצידו של המשיב.
3.בנסיבות העולות מחומר החקירה נחה דעתי כי פעולות החקירה הדרושות ישירות בעניינו של המשיב יכולות להסתיים עד מחרתיים, לכל היותר, אולם, בדו"ח הסודי מב/1 מצויות פעולות חקירה נוספות, שהחשוד, שעל פי החשד פעל לשיבוש הליכים, עלול לשבש באם יהיה משוחרר.
3.1חלק מפעולות החקירה הללו לא ניתן לכימות מבחינת מספר הימים.
4.בנסיבות אלה, מוארך מעצרו של החשוד ק עד ליום ה' הקרוב, 02.09.2010 בשעה 13:00.
4.1ככל שפעולות החקירה הדורשות שהייתו של החשוד במעצר יסתיימו לפני כן, ניתן לשחררו על ידי קצין משטרה מוסמך, גם לפני המועד שנקבע ליעל, ללא צורך בהבאתו לביהמ"ש.
5.המשטרה תאפשר לבני משפחתו של המשיב להמציא לו ציוד אישי המותר בהכנסה לבית המעצר.
ניתנה והודעה היום י"ט אלול תש"ע, 29/08/2010 במעמד הנוכחים.
חיים חדש, סגן נשיא
קלדנית: קטרינה ים גינזבורג