אינדקס עורכי דין | פסיקה | המגזין | טפסים | פסקדין Live | משאלים | שירותים משפטיים | פורום עורכי דין נגישות
חיפוש עורכי דין
מיקומך באתר: עמוד ראשי >> חיפוש פסקי-דין >> מדינת ישראל נ' רדה(עציר)

מדינת ישראל נ' רדה(עציר)

תאריך פרסום : 06/05/2012 | גרסת הדפסה

מ"ת
בית משפט השלום רחובות
42448-01-12
02/05/2012
בפני השופט:
יעל טויסטר ישראלי

- נגד -
התובע:
מדינת ישראל
הנתבע:
חיים רדה (עציר)

החלטה

ביום 2.2.12 קבעתי בהחלטתי כי ישנן ראיות לכאורה להוכחת האישומים המיוחסים למשיב.

כמו כן, קבעתי כי קיימת עילת מעצר.

אף קבעתי כי מסוכנותו של המשיב אף מתחזקת נוכח עברו הפלילי המכביד של המשיב, אשר הורשע בעבר במגוון תיקים שעניינם עבירות אלימות, רכוש ואיומים ובשים לב כי כנגד המשיב אף עומד מאסר בר הפעלה, אשר לא הרתיע אותו מלשוב לעבור את העבירות המיוחסות לו בכתב האישום.

יחד עם זאת, קבעתי ומבלי שיהיה בכך כדי לכבול את שיקול דעתי, כי יש להורות לשירות המבחן לערוך תסקיר מעצר על מנת לבחון את המסוכנות הנשקפת מהמשיב והאם ניתן לאיינה על ידי חלופה הולמת.

שירות המבחן הגיש בעניינו של המשיב 3 תסקירים.

האחד ביום 11.3.12, השני ביום 3.4.12 והאחרון מיום 29.4.12.

בהתאם לתסקיר שירות המבחן מיום 11.3.12 לא המליץ שירות המבחן על שחרורו של המשיב ממעצר בהעדר חלופה מגובשת ומתאימה.

נוכח בקשתו של ב"כ המשיב לבחון חלופה נוספת בעניינו של המשיב, נערך על ידי שירות המבחן תסקיר מעצר משלים בו בחן שירות המבחן מפקחות מוצעות אחרות.

בהתאם לתסקיר מיום 3.4.12 התרשם שירות המבחן כי המפקחת שהוצעו אותה עת אינן מתאימות ונוכח רמת הסיכון הגבוהה להישנות מעורבות בעבירות אלימות של המשיב, והצורך בחלופה משמעותית, לא ניתנה המלצה לשחרורו.

לבקשת ב"כ התובע בדיון נוסף שהתקיים בעניינו של המשיב התבקש שירות המבחן לבחון חלופות נוספות אפשריות ולפיכך נפגש שירות המבחן עם מפקחים מוצעים נוספים, אחיו של המשיב ודודתו.

גם הפעם מצא שירות המבחן כי החלופה המוצעת אינה מתאימה ולא תוכל לשמש לתפקיד הנדרש ובשים לב לסיכון לאלימות כפי שעולה מנתוניו של המשיב, המליץ שירות המבחן שלא לשחררו ממעצר בתנאים שהוצעו.

בדיון היום שוב עלתה בקשה מאת ב"כ המשיב לדחות את הדיון לקבלת תסקיר נוסף בעניינו של המשיב אולם הפעם אין בידי המשיב אף חלופה כלשהי. הבקשה לדחיה היא על מנת למצוא חלופה כלשהי בצפון הארץ.

משקבעתי כי קיימות כאמור ראיות לכאורה לאישומים המיוחסים למשיב ועילת מעצר ובהעדר חלופת מעצר כלשהי ונוכח תסקירי שירות המבחן, מהם עולה כי קיים סיכון גבוה כאמור כי המשיב יהיה מעורב שוב בעבירות מתחום האלימות, ובשים לב לעברו הפלילי של המשיב, כפי שמצוין בהחלטתי, אני קובעת כי המשיב יעצר עד לתום ההליכים כנגדו.

המשיב רשאי לפנות בכל בקשה על פי כל דין.

ניתנה והודעה היום י' אייר תשע"ב, 02/05/2012 במעמד הנוכחים.

יעל טויסטר ישראלי, שופטת

קלדנית: אורלי

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן
יעוץ אישי שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
* *   
   *
 

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

כל הזכויות שמורות לפסקדין - אתר המשפט הישראלי
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ