ת"א
בית משפט השלום ראשון לציון
|
3622-08
30/05/2012
|
בפני השופט:
הלית סילש
|
- נגד - |
התובע:
מכללות "ארזים" בע"מ
|
הנתבע:
עיריית מודיעין - מכבים - רעות
|
|
החלטה
לצורך קידום התיק לגופו, ניתנות בזאת ההנחיות הבאות:
ניתן בזאת צו גילוי מסמכים כללי והדדי לביצוע בתוך 30 יום מהיום.
כל אחד מהצדדים יהא רשאי לפנות למשנהו בשאלון בתוך 30 יום מהיום. תצהיר תשובות לשאלון יומצא בתוך 21 יום נוספים.
ג. כל אחד מהצדדים יהיה רשאי לפנות למשנהו בתוך 40 יום מהיום עם בקשה לגילוי מסמכים ספציפי. הגילוי הספציפי יעשה בהתאם לבקשה בתוך 21 יום נוספים.
ד. ניתן בזאת צו , במסגרתו יעביר משרד החינוך לידי עו"ד מיכאל שחור ולידי עוה"ד דפנה הורביץ כהן, את כלל המסמכים המצויים בתיק משרד החינוך ואשר נוגעים לבקשות לקבלת רישיון לבית ספר אקסטרני ביחס למכללות ארזים בע"מ, וזאת ביחס לשנים 2000-2005. המסמכים יועברו לידי כל אחד מעורכי הדין בתוך 21 יום ממועד המצאת הצו לידי משרד החינוך. באחריות ב"כ הצדדים להמציא את הצו לידי משרד החינוך.
ה. הצדדים יגישו את עדויותיהם הראשיות בתצהירים לרבות תיק מוצגים וחוות דעת, באופן שמסמך אשר לא יוגש במועד, לא ניתן יהיה להגישו במועד מאוחר יותר. התובעת עד ליום 1.11.12, עם העתק ישירות לב"כ הצד שכנגד ולתיק בית המשפט, ואילו הנתבעת עד ליום 1.1.13, , גם כן עם העתק ישירות לב"כ הצד שכנגד ולתיק בית המשפט.
ו. באם לא יוגשו תצהירי העדות הראשית ותיק המוצגים במועדים הנקובים בהחלטתי, ימחק אותו כתב טענות ללא פניה נוספת לאותו בעל דין.
ז. כל צד יזמן את עדיו או את העדים שהוא מבקש לחקור.
ח. הדיון לא ידחה בגין אי התייצבות של עד כלשהוא, מסיבה שלא תתקבל על דעתו של בית המשפט, ויובהר כי תצהירו של העד שלא יתייצב יוצא מהתיק, גם אם מדובר בתצהירו של בעל דין.
ט. הצדדים ידאגו להגיש בקשה מנומקת לזימון עדים שמסיבה כלשהי לא ניתן יהיה להשיג מהם תצהיר, שאם לא כן – לא תותר עדותם. בקשה להזמנת עדים תוגש יחד עם התצהירים כאשר באותה בקשה יובהר מדוע לא ניתן לקבל תצהירו של אותו עד כמו גם תמצית עדותו.
י. אני קובעת את התיק לישיבת קדם משפט נוספת לאחר הגשת התצהירים ליום 23.1.13 בשעה 13:00.
ניתנה והודעה היום ט' סיון תשע"ב, 30/05/2012 במעמד הנוכחים.
הלית סילש, שופטת