מ"ת
בית משפט השלום באר שבע
|
4047-09
17/02/2010
|
בפני השופט:
מיכל וולפסון
|
- נגד - |
התובע:
מ.י. לשכת תביעות מרחב נגב - באר שבע
|
הנתבע:
עטוה אלנבארי (עציר)
|
|
החלטה
ביום 04.05.09 בתיק ב"ש 4047/09 נעצר המשיב עד לתום ההליכים תוך מתן אפשרות להציג חלופה. התיק העיקרי טרם הסתיים וביום 20.01.10 ניתנה החלטה על ידי ביהמ"ש העליון המאפשר עוד 30 יום לסיים את התיק העיקרי וככל שהדבר לא יסתייע עקב יומנו העמוס של ביהמ"ש ישוחרר המשיב לאחר שיציע חלופה שתבחן על ידי שירות המבחן ותמצא ראויה. (בש"פ 404/10 החלטה של כב' השופט אדמונד לוי מיום 20.01.10).
התיק העיקרי טרם הסתיים. המשיב מציג כחלופה ערב אחד שנבחן על ידי שירות המבחן ושניים שטרם נבחנו. המדינה הסכימה כי המשיב ישוחרר בתנאים מגבילים של 24 שעות לבית החלופה שנבחנה על ידי שירות המבחן תוך סיוע של שני ערבים נוספים. הסניגור עותר כי המשיב יוכל להיות צמוד לערב אשר עובד במסגרייה בתוך המתחם של הבית שלו וגם יצטרף אליו לעבודתו.
המשיב הוא מסגר.
אני משחררת את המשיב בתנאים המצטברים הבאים:
1.התחייבות עצמית ע"ס 50,000 ₪. הפקדה במזומן של 3,000 ₪ המהווים תנאי לשחרור. בהעדר הפקדה יובא המשיב תוך 24 שעות בפני שופט תורן תוך הפניית תשומת ליבו לפסק הדין של ביהמ"ש העליון.
ערבות צד ג' על סך של 50,000 ₪ לכל ערב של הערבים הבאים:
אבו סולב עודה ת"ז 036292100 בשבט אבו רקייק קילומטר 17 ליד דימונה. טל: 0528167807.
אלהואשלה סאלם ת"ז 056312309 טל: 0505702607 כתובת שבט אלהואשלה.
אבו סולב מסעד ת"ז 026427674 טל: 0542287953 כתובת שבט אלהואשלה.
3.המשיב ישהה בתנאים מגבילים של 24 שעות בתוך המתחם של הערב אבו סולב עודה ת"ז 036292100 בשבט אבו רקייק קילומטר 17 ליד דימונה. טל: 0528167807.
4.המשיב יהיה רשאי לצאת בלווי אחד הערבים לפגישה שתואמה מראש עם שירות המבחן, על פי הזמנה בכתב. המשיב יהיה רשאי לצאת בלווי אחד הערבים לפגישה שתואמה מראש עם עורך דינו, על פי הזמנה בכתב ללשכת תביעות ב"ש שתומצא 24 שעות לפני הפגישה תוך סיום שעות היציאה מבית הערב שעות ההגנה הצפויה למשרד עורך הדין ושעות החזרה לבית הערב. המשיב יהא רשאי לצאת לטיפול רפואי בליווי הערב/ים על פי הזמנה מראש או למד"א או חדר מיון במקרה דחוף. יצא המשיב לטיפול רפואי דחוף יודיע על כך הערב לתחנת המשטרה תוך 24 שעות. המשיב ידווח לתחנת המשטרה מראש על יציאה לפגישות מתואמות עם שירות המבחן או עם עורך הדין.
5.המשיב יהיה רשאי לצאת בלוית אחד הערבים לחתימות בתחנת המשטרה של דימונה לצורך רישום בפנקס אסיר ברישיון פעמיים בחודש על פי הוראות תנאי השחרור. התנאי הוא שהיציאה היא אך ורק לתחנת המשטרה וחזרה לבית הערב.
ניתנה והודעה היום ג' אדר תש"ע, 17/02/2010 במעמד הנוכחים.
מיכל וולפסון, שופטת
הוקלד על ידי: סיגל ביטון
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת