ת"פ
בית משפט השלום רמלה
|
1274-08
12/01/2011
|
בפני השופט:
אסתר נחליאלי חיאט
|
- נגד - |
התובע:
שרות מבחן למבוגרים רמלה
|
הנתבע:
1. מ דינת ישראל - פרקליטות מחוז המרכז 2. ניסן סולימני ( עציר )
|
|
החלטה
בקשה נוספת לדחיית מועד הדיון הוגשה על ידי שירות המבחן.
הגם שהחלטתי להגשת תסקיר ניתנה בחודש יולי 2010 (!!!) והגם שקבעתי מועד לדיון בחלוף מספר חודשים לאחר אותו מועד, ביקש שירות המבחן בחודש ספטמבר 2010 לדחות את הדיון לסוף חודש ינואר 2011 כדי שיוכל להגיש תסקיר במועד שיקבע.
בהחלטתי להעתר לבקשה ציינתי כי הנאשם עציר למרות זאת רק עתה בסמוך לדיון מצא שירות המבחן "לגלות" כי הנאשם עציר וכי לא יוכל להספיק ולהכין את התסקיר עד אותו מועד.
אני מצרה על התנהלות זאת, ואני מסכימה בהחלט עם המאשימה המתנגדת לדחייה – יחד עם זאת וכדי להיות מעשית (כנראה מטעם זה גם הסכים הסנגור) ומאחר שמועד הדיון קרוב, ברור כי ככל שלא אעתר לבקשה – לא יכין השירות תסקיר ואז יטרח השב"ס לשווא כך גם הצדדים ובסופו של יום אצטרך לדחות את הדיון.
משכך אני נאלצת להעתר לבקשת השירות, ואני מבהירה כי לא תהינה דחיות נוספות; ואני מורה לשירות המבחן להכין תסקיר בענינו של הנאשם.
אני דוחה את הדיון לסוף חודש פברואר ומורה למזכירות בית המשפט לתאם מועד עם הצדדים (ימים א' או ד') בשעות הצהריים (12- 13) שיתאמו גם ליומני.
אני מורה למזכירות לבטל את הזימון למועד הקרוב אותו כאמור אני מבטלת ולהוציא זימון חדש למועד הנדחה, ולציין כי הגם שהתיק הוא תיק של בית המשפט ברמלה הרי שהדיון יתקיים בבית המשפט המחוזי בתל אביב.
המזכירות תודיע גם לב"כ הצדדים וכן לשירות המבחן ותשלח עותק מההחלטה לכל הצדדים לרבות לשירות המבחן.
ניתנה היום, ז' שבט תשע"א, 12 ינואר 2011, בהעדר הצדדים.
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת