אינדקס עורכי דין | פסיקה | המגזין | טפסים | פסקדין Live | משאלים | שירותים משפטיים | פורום עורכי דין נגישות
חיפוש עורכי דין
מיקומך באתר: עמוד ראשי >> חיפוש פסקי-דין >> ניר נ' אינל

ניר נ' אינל

תאריך פרסום : 28/11/2010 | גרסת הדפסה

ת"א
בית משפט השלום תל אביב - יפו
171194-09
21/11/2010
בפני השופט:
שרון גלר

- נגד -
התובע:
שרון ניר
הנתבע:
תמיר אינל

החלטה

1.ב"כ הצדדים רשאים להגיש בקשות לזימון עדים חיצוניים בתוך 30 יום מהיום. לבקשות כאמור, היה ויוגשו, יש לצרף תצהיר כדין הכולל פירוט מדוע לא ניתן לקבל תצהיר עדות ראשית מטעם אותו עד אשר זימונו מבוקש, ומהי תמצית עדותו הצפויה והרלוונטיות שלה לתיק.

2.לעניין הבקשה להוצאת מסמכים שהגיש הנתבע בהתייחס לנספחים 11, 19, 20 לתצהיר התובע, להלן החלטה:

נספח 19 – מכתב שקיבל התובע מבעלת תפקיד כלשהי בבנק אוף אמריקה. התובע כמכותב על המכתב רשאי להגישו כמסמך שהתקבל אצלו. כמובן, שאין בהגשת המסמך כדי להעיד על נכונות תוכנו של האמור בו על ידי הגב' ננסי לינג אשר שלחה את המכתב. לפיכך, מדובר בסוגיה של משקל ולא של קבילות ואני מתירה את השארת המסמך כנספח לתצהיר.

נספח 11 – תכתובות מייל שונות, אשר התובע הינו צד לחלק מהן בלבד. כל התכתובות אשר התובע אינו צד להן, יוצאו מהתיק. מדובר במסמכים אשר התובע אינו יכול להגישן גם לא כראיה לעצם קבלתן. העובדה כי בפיו של התובע טרוניות כנגד אי הגשתן של תכתובות אלו על ידי הנתבע, לא די בה. מדובר במסמכים שככל שהנתבע הינו צד להם, ניתן יהיה להציגם לפניו ולהגישם באמצעותו במסגרת החקירה הנגדית, בכפוף לכך שהנתבע אכן יאשר כי מדובר בתכתובות אשר נתקבלו על ידו. תכתובות אשר הן התובע והן הנתבע אינם צד להן, לא ניתן יהיה להגיש כלל, אלא באמצעות עד רלוונטי, ובעניין זה לגבי זימון עדים חיצוניים, ראה סעיף 1 לעיל. באחריות ב"כ התובע להחליף את נספח 11 בהתאם לאמור לעיל, עד לישיבת ההוכחות הראשונה, ובמקביל להמציא עותק לחברו.

נספח 20 – כתבה שפורסמה ברשת האינטרנט. מובהר כבר עתה כי הערך הראייתי היחיד שיש בה הינו עצם פרסומה, ואין בהגשתה משום ראיה כלשהי לתוכן האמור בה, וממילא הינה חסרת ערך של ממש לצורך הליך זה. עם זאת, אני מתירה את השארתה בתיק, הואיל ומדובר בסוגיה של משקל.

בכל הנוגע לאמור לעיל ביחס לסוגיית המשקל הראייתי, ומעבר לאמור לעיל, יהיו ב"כ הצדדים רשאים לטעון במסגרת הסיכומים, ואין בהגשת הבקשה והתגובה כדי למצות את זכויותיהם בעניין זה.

הוצאות הבקשה להוצאת מסמכים יילקחו בחשבון בעת הכרעה בתיק העיקרי, ובשים לב לכך שהיה ממש בבקשה זו.

3.נקבע לשמיעת הוכחות ליום 30.3.11 שעה 09.30.

כל צד אחראי לזימון עדיו.

ניתנה והודעה היום י"ד כסלו תשע"א, 21/11/2010 במעמד הנוכחים.

שרון גלר, שופטת

הוקלד על ידי: ליבנת בלו

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן
יעוץ אישי שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
* *   
   *
 

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

כל הזכויות שמורות לפסקדין - אתר המשפט הישראלי
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ