סע"ש
בית דין אזורי לעבודה תל אביב - יפו
|
17841-03-16
17/11/2016
|
בפני השופטת:
קרן כהן
|
| - נגד - |
המבקש/התובע :
עודד נסים דביר עו"ד אופיר רונן ואריאל כוכבי
|
המשיבים/הנתבעים :
1. דביר יעקב הובלות בע"מ 2. יעקב דביר
עו"ד שרית רפפורט ואילן רפפורט
|
| החלטה |
1.לפנינו בקשת המבקש למתן צווי מניעה ו/או צווי איסור דיספוזיציה בנכסים של המשיבים מיום 10.11.2016.
הרקע העובדתי
הבקשה הראשונה למתן סעד זמני – בקשת המשיבים (סע"ש 29349-01-16):
2.ביום 17.1.2016 הגישו המשיבים בקשה למתן צווי מניעה זמניים במעמד צד אחד כנגד המבקש. בבקשה נטען שהמבקש העביר לחברה שבבעלותו נגררים השייכים למשיבה 1 (להלן גם: החברה).
במסגרת הבקשה נטען, בין היתר, כי המשיב עבד במבקשת במשרת אמון וכי הפר את חובות האמון שלו כלפי המבקשת במהלך עבודתו.
3.ביום 19.1.2016, לאחר שהוגשה תגובת המבקש, התקיים דיון בנוכחות הצדדים ובאי כוחם. במסגרת הדיון הגיעו הצדדים להסכמה כדלקמן:
"1. בהמלצת ביה"ד ובשים לב לנסיבותיו של הליך זה, ומתוך רצון לייסד מערכת יחסים טובה בתוך המשפחה, אנו נפנה להליך של גישור בפני מגשר מוסכם, כאשר הליך זה ימשך להערכתנו עד כחודשיים ימים.
2.בפרק הזמן שבו יתנהל הליך הגישור, שני הנגררים שעל שם חברת 'אורון ליין' מספר רישוי 96-598-74 ו- 56-406-00 יוותרו בחזקת 'אורון ליין' ולא תעשה דיספוזיציה או כל שינוי וזהות המחזיק ובנגרר עצמו.
3.כמו כן, הנגרר הנוסף מספר רישוי 16-662-54 יועבר בתוך פרק זמן של 3 ימים בבעלות המבקשת.
ב"כ המבקשת תעביר בתוך 24 שעות לידי ב"כ המשיב, טופס יפוי כח לצורך העברת הבעלות. לאחר העברת הבעלות לידי המבקשת, לא תעשה דיספוזיציה או כל שינוי בזהות המחזיקה או בנגרר עצמו.
4.המשיב מצהיר כי הנגררים שהועברו על שם 'אורון ליין' עד למועד הדיון, אינם משועבדים ואין עליהם עיקול כלשהו.
5.בפרק הזמן של הליך הגישור 'דביר אקולוגיה בע"מ' תעשה שימוש בנהג אחד, משאית אחת ומיכלית אחת של המבקשת. הנהג יוכל להיות מר אריה דוד, או יורם טל (נהוראי), משאית מס' 22-032-70 או 60-791-13 ומיכלית אחת שמספרה 99-016-00.
ההמשיב יעביר לידי המבקשת סידור עבודה יומי באמצעות מייל.
6.הצדדים יתאמו ביניהם מועד בתוך 3 ימים מהיום, לצורך ביטול האפשרות של הפקת המחאות על שם חב' 'דביר אקולוגיה בע"מ'.
7.האחים מר עודד דביר ומר עידן דביר, יפגשו בתוך פרק זמן של 3 ימים, על מנת להעביר אחד למשנהו את המסמכים והנתונים הנדרשים לצורך המשך הפעילות של החברות השונות.
כמו כן, באותה פגישה ימסור המשיב לאחיו, מר עידן דביר, את חותמת המבקשת.