ת"א
בית משפט השלום באר שבע
|
2313-05
19/04/2012
|
בפני השופט:
עירית קויפמן
|
- נגד - |
התובע:
פרח ויקי דייגו ע"י ב"כ עו"ד אזני יובל
|
הנתבע:
ערן רווח ע"י ב"כ עו"ד רוני יצחקי
|
פסק-דין |
פסק דין
התובע הגיש תובענה כספית על סך 261,902 ₪ כנגד הנתבע וזאת על רקע שותפות שהתקיימה בין הצדדים (כפי שנקבע בפסק דינו של כב' בית המשפט המחוזי מיום 22.8.04 בה"פ 4130/00).
בדיון מיום 3.7.11, לאחר שנשמעו עדויות הצדדים, הגיעו הצדדים להסכמה ולפיה יינתן פסק דין על דרך הפשרה לפי סעיף 79 א' לחוק בתי המשפט [נוסח משולב], תשמ"ד – 1984, לפיו ישלם הנתבע לתובע סכום שינוע בין סך של 20,000 ₪ לבין סך של 100,000 ₪.
עוד הוסכם כי הסכום האמור כולל הפרשי הצמדה וריבית עד מועד פסק הדין, הוצאות משפט ושכר טרחת עורך דין לרבות בגין ההליך בפני בית המשפט המחוזי.
כן הוסכם כי הסכום שייפסק ישולם תוך 45 ימים, אחרת יישא הפרשי הצמדה וריבית כחוק מיום פסק הדין ועד התשלום בפועל.
בהתאם להסכמת הצדדים, סיכמו הצדדים טענותיהם בכתב.
לאחר עיון בכתבי הטענות וביתר המסמכים בתיק, לרבות סיכומי הצדדים, ולאחר ששמעתי את עדויות הצדדים, אני קובעת כי הנתבע ישלם לתובע סכום כולל של 70,000 ₪ לסילוק תביעתו.
הסכום האמור ישולם תוך 45 ימים, אחרת ישא הפרשי הצמדה וריבית כחוק מיום פסק הדין ועד התשלום בפועל.
ניתן היום, כ"ז ניסן תשע"ב, 19 אפריל 2012, בהעדר הצדדים.
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת