|
תאריך פרסום : 06/11/2014
| גרסת הדפסה
ת"א
בית משפט השלום תל אביב-יפו
|
12334-02-12
23/10/2014
|
בפני השופט:
אבי שליו
|
- נגד - |
המבקשת:
ד"ר משה וינברג ושות' - עורכי-דין ונוטריון עו"ד יוניוב
|
המשיבה:
יהודית גרינבוים עו"ד אביטל ועו"ד סולומון
|
החלטה |
ההליך וטענות הצדדים :
-
לפני בקשה לפסילת שופט שהגישה התובעת.
-
התביעה העיקרית היא תביעת שכ"ט שהוגשה על ידי המבקשת שהיא שותפות עורכי דין ומייצגת את עצמה.
-
בתיק דנן התנהלה לפני ישיבת קדם משפט ביום 27.1.14 והתיק נקבע להוכחות.
-
המבקשת מציינת בבקשתה, כי ביום 2.3.14 הגישה לנציבות תלונות הציבור על שופטים, תלונה כנגדי נוכח התנהלותי בתיק אחר שניהלה (ת.א. 11833-04-10 ד"ר משה ויינברג נ' משה אברהם ואח'. להלן: "התיק האחר"). התלונה נדחתה בהחלטת הנציב מיום 10.6.14. ביום 23.4.14 ניתן פסק דין בתיק האחר אשר דחה את התביעה.
-
המבקשת טענה בבקשה כי העריכה שאפסול את עצמי מלדון בתביעה דנן "לאור העניין האישי המובהק והאפשרות הממשית למשוא פנים".
המבקשת טענה, כי לא ניתן לדון ולהכריע בטענותיה בתביעה זו באובייקטיביות מאחר ומותב זה לא יוכל להתעלם מכך שהיא הגישה נגדו תלונה. נטען כי משהוגשה תלונה, קיים חשש מוחשי שבית המשפט יטה כנגדה ולא יוכל לשפוט באובייקטיביות, ולחילופין, עליי לפסול את עצמי "לפנים משורת הדין, ולמען מראית פני הצדק".
-
עוד מפנה המבקשת לכך כי ביום 1.9.14 היא הגישה בקשה לדחיית ישיבת ההוכחות, עקב שירות מילואים של עו"ד קולסקי ממשרד המבקשת, והבקשה נדחתה לאחר שבית המשפט הבהיר שיש לתאם מועדים מוסכמים עם הצד שכנגד, והטיל את האחריות לתיאום המועדים לפתחה של המבקשת או לחלופין שעו"ד אחר ממשרד המבקשת ייצג בתיק.
נטען שהעמדה החריגה של בית המשפט שמבכרת את צרכי המשיבה על פני המבקשת ואי התחשבות בשירות המילואים של עו"ד קולסקי, מחזקת את התחושה שמותב זה נוטה לרעת המבקשת ונגוע במשוא פנים.
-
המשיבה הגיבה לבקשה וטענה, כי דין הבקשה להידחות בהעדר כל עילה לפסלות שופט וכי המבקשת מנסה להלך אימים על בית המשפט. המשיבה הבהירה, כי אין בעובדה שבית המשפט דחה את תביעת המבקשת בתיק אחר כדי להוות עילה לפסלות שופט.
-
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
הורד קובץ
לרכישה
הזדהה
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה |
Disclaimer |
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.
האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.
|
שאל את המשפטן
יעוץ אישי
שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
|
|