ת"א
בית המשפט המחוזי באר שבע
|
37028-05-17
22/11/2017
|
בפני השופטת:
יעל רז-לוי
|
- נגד - |
המבקשת:
מיצור (מ.א) בע"מ
|
המשיבה:
י.ד. בנגב בניה ופתוח בע"מ
|
החלטה |
1.בהמשך להודעת התובעת מיום 15.11.2017 אני ממנה את המומחה מר ירון ספקטור – שמאי מקרקעין, כמומחה מוסכם מטעם הצדדים.
2.המומחה יקבל מב"כ הצדדים את כל כתבי הטענות על נספחיהם, לרבות חוות דעת שהוגשו מטעמם, יבקר בנכס בתיאום מראש עם ב"כ הצדדים, ויחווה דעתו בעניינים הבאים (וזאת כפי שסוכם בדיון מיום 28.5.2017. למען הסדר הטוב, הדברים מובאים בשנית) :
א. הכנת דוח סופי של הפרויקט בצורה של דוח מעקב, אשר יהווה השלמה של דוח מעקב מספר 21. בדוח יתייחס השמאי לכל התשלומים אשר שולמו על ידי מי מהצדדים בקשר לפרויקט "דידי גארדן", מעבר לתשלומים המופיעים בדוח 21, אם שולמו.
ב. השמאי יפרט את הכספים שקיבלו הצדדים (התובעת, הנתבעת, וכן יואב את רמי בע"מ).
ג. השמאי יפרט את הרווח הסופי של הפרויקט.
ד. השמאי יבחן את הוצאות הנטענות על ידי הצדדים ורשאי לאשר או לדחות כל הוצאה לפי שיקול דעתו.
3.תוך 14 יום מהיום תעביר הנתבעת לשמאי את כל המסמכים המוכיחים את ההוצאות אשר לטענתה הוציאה בקשר לפרויקט, עם העתק ישירות לבא כח התובעת.
4.תוך 14 יום לאחר מכן, רשאית התובעת להתייחס להוצאות הנטענות על ידי הנתבעת ולפרט את כל ההוצאות שהוצאו על ידה, עם העתק ישירות לבא כח הנתבעת.
5. תוך 14 יום לאחר מכן רשאית הנתבעת להתייחס להוצאות הנטענות על ידי התובעת.
6.השמאי יגיש את הדוח שלו לביהמ"ש, עם העתק ישירות לבאי כח הצדדים, אשר ינוסח כחוות דעת מומחה, תוך 90 יום מהיום.
ככל שמסתמן עיכוב בהגשת חוות הדעת מחמת אי המצאת מסמכים / הסדרת שכר טרחה, תשלח הודעה מתאימה לבית המשפט.
7.באי כח הצדדים יסכמו עם המומחה את עלות שכרו ויסידרו את שכרו תוך 30 יום מהיום.
שכרו של המומחה ישולם בחלקים שווים בין הצדדים.
כל האמור הינו אף בהתאם לכל יתר ההסכמות שהוגשו בדיון מיום 28.5.17.
לתזכורת פנימית בעוד 90 יום.
ניתנה היום, ד' כסלו תשע"ח, 22 נובמבר 2017, בהעדר הצדדים.