אינדקס עורכי דין | פסיקה | המגזין | טפסים | פסקדין Live | משאלים | שירותים משפטיים | פורום עורכי דין נגישות
חיפוש עורכי דין
מיקומך באתר: עמוד ראשי >> חיפוש פסקי-דין >> ת"א 50250-02-13 רזון נ' מועצה מקומית זכרון יעקב

ת"א 50250-02-13 רזון נ' מועצה מקומית זכרון יעקב

תאריך פרסום : 12/05/2015 | גרסת הדפסה

ת"א
בית משפט השלום בחיפה
50250-02-13
27/07/2014
בפני השופטת:
שולמית ברסלב

- נגד -
תובע:
ליאור רזון
עו"ד ע. שדה ואח'
נתבעת:
מועצה מקומית זכרון יעקב
עו"ד אהוד שטיין ואח'
החלטה
 

 

 

נוכח הפער בין חוות דעת הצדדים - אני ממנה בזה את ד"ר אייל מלמד, כמומחה מטעם בית המשפט בתחום האורטופדיה (להלן: "המומחה") על מנת שיבדוק את התובע ויחווה דעתו בדבר הנכות הרפואית אשר נותרה לתובע עקב התאונה מיום 5/5/11 נשוא התביעה (להלן "התאונה") והקשר הסיבתי של הממצאים לתאונה. כמו כן המומחה יתייחס לנכות הזמנית.

 

1.כל אחד מהצדדים ימציא העתק של כל המסמכים הרפואיים שברשותו הנוגעים לעניין שבמחלוקת, לרבות חוות דעת, הן למומחה והן לצדדים האחרים בתיק זה: התובע ימציאם תוך 15 ימים מהיום והנתבעת תוך 15 יום לאחר מכן.

 

2.התובע מתחייב לעמוד לבדיקות על ידי המומחה או כפי שיורה המומחה לצורך מתן חוות דעת. על ב"כ התובע לתאם בהקדם עם המומחה מועד לבדיקת התובע.

 

3.שכר טרחתו של המומחה יקבע על ידי המומחה וישולם לו ישירות על ידי שני הצדדים, בחלקים שווים, מיד בסמוך לאחר קביעתו ובטרם בדיקת התובע על ידי המומחה.

 

עפ"י הנוהל המקובל בבית משפט השלום בחיפה, שכ"ט המקסימאלי של המומחה יעמוד על 4,200 ₪ בצירוף מע"מ כחוק (לא כולל צילומים ו/או בדיקות עזר הכרחיות).

 

4.המומחה מתבקש ליתן את חוות דעתו, במידת האפשר, תוך 60 יום ממועד קבלת כל החומר.

אם מכל סיבה שהיא נבצר מהמומחה ליתן חוות דעתו בתיק זה - יודיע על כך לבית המשפט תוך 15 יום מהיום.

הצדדים יפנו במשותף ישירות למומחה.

 

5.בקשה למשלוח שאלות הבהרה תומצא לבית המשפט ולצד שכנגד תוך 15 יום מיום קבלת חוות הדעת והצד שכנגד יגיב תוך 15 יום לאחר מכן. העדר תגובה יחשב כהסכמה.

 

6.התיק יובא לעיוני עם קבלת חוות הדעת ולא יאוחר מיום 28/12/14.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן
יעוץ אישי שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
* *   
   *
 

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

כל הזכויות שמורות לפסקדין - אתר המשפט הישראלי
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ