ת"ק
בית משפט לתביעות קטנות אשדוד
|
37607-01-15
16/11/2015
|
בפני הרשמת:
כרמית חדד
|
- נגד - |
התובעת::
לילי שגב
|
הנתבעים::
1. שלמה בן שלוש 2. הפניקס אחזקות בע"מ
|
פסק דין |
לפני תביעה לפיצוי בגין הנזקים שנגרמו לרכב התובעת בתאונה מיום 28.10.2014.
רקע וטענות הצדדים:
1.לטענת התובעת, גב' לילי שגב (להלן:"התובעת"), במועד התאונה נסעה היא בנתיב הימני מבין שני נתיבים במעגל תנועה, כאשר הנתבע 1, מר שלמה בן שלוש (להלן:"הנתבע") אשר נסע בנתיב השמאלי מבין שני הנתיבים, סטה לנתיב נסיעת התובעת, פגע בה וגרם לנזקים כמפורט בכתב התביעה.
2.לטענת הנתבעים, התובעת היא שסטתה עם רכבה לנתיב נסיעת הנתבע, והדפה את רכבו לכיוון אי התנועה שבמרכז מעגל התנועה.
דיון והכרעה:
3.לאחר שעיינתי בכתבי הטענות על צרופותיהם ולאחר ששמעתי את הצדדים והעדים מצאתי לקבוע כי לא עלה בידי התובעת להוכיח תביעתה ומשכך יש להורות על דחייתה.
4.מטעם התובעת העידו התובעת ובעלה, מר חיים שגב. במסגרת עדותה טענה התובעת כי תוך כדי נסיעה חשה בחבטה בדלת האחורית שמאלית ולאחר מכן חשה במכה נוספת במהלכה נפגעה בין היתר המראה הקדמית (עמ' 1 ש' 17-19 לפרוטוקול הדיון מיום 09.11.2015).
מר שגב העיד אף הוא כי האירוע התרחש לפתע וכי הפגיעה אירעה תוך כדי נסיעה במעגל תנועה (שם עמ' 2 ש' 19-24).
5.מטעם הנתבעים העיד הנתבע בלבד. הנתבע העיד כי התובעת נכנסה לתוך נתיב נסיעתו לגמרי ו"העלו אותי על הכיכר" (שם עמ' 3 ש' 12-14).
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת