ת"ק
בית משפט לתביעות קטנות תל אביב - יפו
|
39431-04-15
07/01/2016
|
בפני השופט:
טל חבקין
|
- נגד - |
התובע:
יעקב שטראוסר
|
הנתבעים:
1. ירון ריבלין 2. נולג'נט אי. לירנינג סיסטמס בע"מ
|
החלטה |
1. אני ממנה כמומחה את ד"ר אהוד רופא, עו"ד (להלן - "המומחה"), מרחוב היצירה 3, רמת גן, טל' נייד: 053-9428486 טל':03-9080934, פקס': 03-9080939, כתובת דוא"ל: ehud@roffeh.com, לצורך מתן חוות דעת סופית ומכרעת במחלוקת מושא תביעה זו, כעולה מפרוטוקול הדיון.
2. לפני קיום הבדיקה יודיע המומחה לצדדים מהי עלות חוות הדעת ויתחיל בבדיקה רק לאחר שישולם לו שכר טרחתו. בשלב זה יישאו הצדדים בשכר טרחתו של המומחה בחלקים שווים, ובפסק הדין אקבע מי יישא בסופו של דבר בשכר טרחת המומחה בהתאם לתוצאות. הואיל ומדובר בתביעה קטנה והיקף הבירור נדרש להיות בהתאם, שכר טרחת המומחה לא יעלה על 4,000 ש"ח בצירוף מע"מ. סכום זה אינו כולל שאלות הבהרה וחקירה בבית המשפט (התשלום בגין שאלות הבהרה וחקירה, אם תידרש, יהיה בנפרד). המומחה לא יתחיל בבדיקה לפני שקיבל את שכר טרחתו מהצדדים. שכר הטרחה ישולם תוך 14 יום מעת משלוח אישור המומחה על קבלת המינוי.
3. המומחה ייפגש עם הצדדים פגישה אחת, ישמע את טענותיהם, יקבל וישמע מהם כל חומר או טענה שיבקשו למסור לו בפגישה, לרבות כתבי הטענות שהוגשו בתיק זה וחוות דעת מומחים. הבדיקה תתבצע בדירות בנוכחות בעלי הדין. הצדדים ישתפו פעולה עם המומחה.
4. טלפונים ליצירת קשר עם הצדדים מופיעים בפרוטוקול הדיון.
5. חוות הדעת תומצא לתיק בית המשפט עם עותק לצדדים תוך 45 יום מיום קבלת שכר הטרחה.
6. קביעתו של המומחה מטעם בית המשפט בחוות דעתו תהא מכרעת. המומחה רשאי לפנות לבית המשפט בבקשה למתן הוראות, ככל שיהיה בכך צורך.
7. המומחה יודיע לבית המשפט אם הוא יכול לקבל על עצמו את המינוי, אם אין לו היכרות קודמת עם מי מהצדדים, ואם הוא יכול לעמוד בלוח הזמנים שקבעתי וזאת עד ליום 20.1.2016.
8. לעיוני ביום 6.2.2016.
המזכירות תמציא החלטה זו ופרוטוקול הדיון האחרון למומחה לאלתר באמצעות הפקסימיליה ולצדדים בדואר רשום עם אישור מסירה.
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת