אינדקס עורכי דין | פסיקה | המגזין | טפסים | פסקדין Live | משאלים | שירותים משפטיים | פורום עורכי דין נגישות
חיפוש עורכי דין
מיקומך באתר: עמוד ראשי >> חיפוש פסקי-דין >> ת"ק 52760-07-14 אדלשטיין נ' קיוורד בע"מ

ת"ק 52760-07-14 אדלשטיין נ' קיוורד בע"מ

תאריך פרסום : 27/07/2015 | גרסת הדפסה

ת"ק
בית משפט לתביעות קטנות פתח תקווה
52760-07-14
23/07/2015
בפני הרשמת הבכירה:
אושרית הובר היימן

- נגד -
תובעת:
מריאנה אדלשטיין
נתבעת:
קיוורד בע"מ
פסק דין
 

 

התובעת הינה סוכנת ביטוח.

הנתבעת עוסקת בבניית אתרי אינטרנט.

 

ביום 12.05.14, התקשרה התובעת עם הנתבעת בהסכם לבניית אתר אינטרנט לסוכנות הביטוח שבבעלותה.

בהתאם למוסכם, שילמה התובעת לנתבעת סך 5,428 ₪.

 

לטענת התובעת, הנתבעת הפרה את התחייבויותיה עפ"י ההסכם, לא סיפקה אתר המותאם לצרכי התובעת, לא נענתה לדרישות התובעת לתקן את הליקויים ולבצע התאמות, מה שאילץ את התובעת

לשכור שירותיו של בעל מקצוע אחר, לצורך בניית האתר.

בגין האמור, עתרה התובעת לחייב את הנתבעת להשיב את התמורה ששולמה במלואה וכן לחייב את הנתבעת בפיצוי בגין עוגמת נפש, הוצאות ושכ"ט עו"ד.

 

לטענת הנתבעת, נבנה אתר אינטרנט עבור התובעת כמוסכם ובהתאם לכל דרישותיה. לטענת הנתבעת, לא הייתה כל בעיה לבצע שינויים ותוספות באתר וכי לא היה כל קושי בכניסה לאתר ושימוש בו, בניגוד לאשר טענה התובעת. הנתבעת צירפה לכתב ההגנה תדפיסי מסך של דפי האתר.

 

נוכח חילוקי דעות בשאלה המקצועית שבמחלוקת, ניתנה לתובעת שהות להגשת חוות דעת מומחה מטעמה.

אמנם, המסמך שהוגש לבסוף ע"י התובעת אינו בגדר "חוות דעת מומחה" בהתאם לדיני הראיות המקובלים והמסמך מתייחס אף לדברים שאינם בתחום מומחיותו של הכותב (כגון, קביעותיו בדבר הפרת הסכם וחילופי דברים בין הצדדים), אולם נוכח הגמישות הנוהגת בבית המשפט לתביעות קטנות בסדרי דין ובראיות, אני מוצאת כי המסמך תומך בטענת התובעת בדבר איכות תבנית האתר ואי התאמה לדפדפן אקספלורר.

 

לאחר ששמעתי את טענות הצדדים במסגרת שני דיונים שהתקיימו בפני ועיינתי בראיות, אני סבורה כי דין התביעה להתקבל באופן חלקי.

 

תהום נפערה בין גרסת התובעת לגרסת הנתבעת.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן
יעוץ אישי שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
* *   
   *
 

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

כל הזכויות שמורות לפסקדין - אתר המשפט הישראלי
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ