אינדקס עורכי דין | פסיקה | המגזין | טפסים | פסקדין Live | משאלים | שירותים משפטיים | פורום עורכי דין נגישות
חיפוש עורכי דין
מיקומך באתר: עמוד ראשי >> חיפוש פסקי-דין >> פסיקת מזונות שיקומיים לידועה בציבור

פסיקת מזונות שיקומיים לידועה בציבור

תאריך פרסום : 29/04/2008 | גרסת הדפסה

תמ"ש, בש"א
בית משפט לעניני משפחה מחוז תל אביב
14694-07,33841-07
29/04/2008
בפני השופט:
פאול שטרק

- נגד -
התובע:
ל.ד
הנתבע:
ב.י.ח
החלטה

1.         בפני שתי בקשות נפרדות למזונות:

א - תמ"ש 33841/07  המבקשת ל. ד (להלן: " האם")

ב - תמ"ש 33843/07 המבקשת ב.י.נ (להלן: " הקטינה").

2.         הבקשות למזונות זמניים הוגשו בנפרד לפי תקנה 265 לתקנות סדר הדין האזרחי התשמ"ד  - 1984 (להלן: "התקנות"). בקשתה של האם מבוססת על טענה למעמד "ידועה בציבור" והסכם מכללא (כפי שיפורט להלן).

רקע עובדתי:

3.         המשיב (להלן:" האב") והאם ניהלו  מערכת יחסים משנת 1982 , בתקופה זו היו הצדדים בהליכי גירושין מבני זוגם דאז. הצדדים התגוררו יחדיו בדירה שכורה ובמהלך השנים בנוסף למערכת יחסים במישור האישי ,ניהלו עסק יחדיו. האם הינה תובעת בתיק תמ"ש נפרד, מאחר ואינה נשואה לנתבע.

4.         כתוצאה ממערכת יחסים בין בני הזוג נולדה :

המבקשת (בתמש 33843/07) נ.ב.י ת.ז ********  ב- .1997

יוער, כי אין על הקטינה ( אשר נולדה לאם כאשר הייתה פנויה ) כתם של ממזרות מאחר והאיסור על הצדדים להינשא חל מבחינה הלכתית מאחר ומדובר בכהן וגרושה.

טענות הצדדים:

5.         האב הינו מחזיק במניות ובעל שליטה בחברה. האב טוען כי הינו שכיר בחברה (בשליטתו) משתכר בסך 8,000 ש"ח. מהמסמכים אשר הוצגו ניתן להתרשם שאין סכום זה משקף את מלוא ההטבות העומדות לרשות האב, זה מאחר  והאב הוא זה השולט בהפקת תלושי השכר. ניתן להבין שתלושי השכר משקפים את הצרכים הכלכליים של החברה בניהול חשבונותיה. לא זו אף זו קיימות הטבות כלכליות אשר האב נהנה מהן ואשר נזקפו כהוצאות החברה.

6.         האם על פי האסמכתאות משתכרת בסכומים הנעים בין 4,500 עד 6,000 ש"ח לחודש.

7.         האם העמידה את צרכי הקטינה בסך של 4,500 ש"ח:       

מזון

1,000 ש"ח

ביגוד והנעלה

500 ש"ח

טיפוח , מספרה

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן
יעוץ אישי שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
* *   
   *
 

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

כל הזכויות שמורות לפסקדין - אתר המשפט הישראלי
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ