בניגוד להחלטת בית המשפט לערעורים במחוז קולומביה מאמש, לפיה נדחתה בקשת המדינה כי הדיון בערעורה של מייקרוסופט ידון ישירות בבית המשפט העליון, החליט השופט ג'קסון כי הערעור ידון בהליך המיוחד ויועבר ישירות לבית המשפט העליון.
החלטתו של השופט ג'קסון, נתאפשרה לאחר שבהחלטת בית המשפט לערעורים מאמש, נקבע, יחד עם דחיית בקשת המדינה, כי השופט ג'קסון הוא שיחליט כיצד יתנהל המשכו של התיק.
עם זאת, עדיין קיימת תקווה בקרב אנשי מייקרוסופט, לפיה בית המשפט העליון יחליט, בניגוד להחלטתו של ג'קסון, כי הערעור ידון בבית המשפט לערעורים. החלטה זו צריכה להתקבל ברוב של 5 שופטים.
כל הזכויות שמורות לאתר המשפט הישראלי www.psakdin.co.il
המידע המוצג במאמר זה הוא מידע כללי בלבד, ואין בו כדי להוות ייעוץ ו/ או חוות דעת משפטית. המחבר/ת ו/או המערכת אינם נושאים באחריות כלשהי כלפי הקוראים, ואלה נדרשים לקבל עצה מקצועית לפני כל פעולה המסתמכת על הדברים האמורים.
פרסומת - תוכן מקודם
פסקדין הוא אתר תוכן משפטי ופלטפורמה המספקת שירותי שיווק דיגיטלי למשרדי עורכי דין,
בהכנת הכתבה לקח חלק צוות העורכים של פסקדין.